Otthonunkban tudjuk igazán elengedni magunkat, megvalósítani álmainkat, és biztonságot nyújtani szeretteinknek. Nem csoda, hogy bármit megtennénk azért, hogy ezt a szent helyet biztonságban tudjuk, és mindig tisztában legyünk, hogy mi történik körülötte. A Fibaro Intercom kaputelefon valódi őrző-védő szerepet játszik, hiszen multifunkciós képességei miatt megvédi otthonát a betolakodóktól, és eddig nem látott kényelmi funkciókkal vértezi fel lakását. Tudjon meg még többet erről a hipermodern készülékről cikkünkből!

Milyen képességei vannak a Fibaro Intercom kaputelefonnak?

Ez az eszköz szinte elpusztíthatatlan pajzsként védi otthonát a betolakodókkal szemben, míg megvalósítja az eddig elképzelhetetlennek vélt kényelmi funkciókat, amivel az otthonába való bejárást egyszerűbbé teheti.

A következő listában megismerheti a kaputelefon funkcióit, majd részletesebben is olvashat róluk írásunkban:

 • Tökéletesen tiszta hang
 • Hangfelismerés
 • Megbízható hangszóró a valós hangok visszaadásáért
 • Két mikrofon zajszűrő funkcióval ellátva
 • Ethernet, vagy Wi-Fi segítségével való telepítés
 • Kaputelefon videóhívással
 • Esemény értesítések
 • Biztonságosan tárolt esemény adatok SD kártyán, vagy a felhőben
 • Egyszerre két ajtót vagy kaput is kontrollál
 • Bluetooth közelség érzékelés
 • Kivilágított számlap
 • PIN kód nyitás
 • 180°-os látóképesség
 • Éjszakai mód
 • HDR képminőség
 • Pontos, Full HD minőség

fibaro-intercom-kaputelefon

 

Miért jó a Fibaro Intercom kaputelefon?

Tökéletes hangminőség, és videóhívás bármikor, bárhonnan

Ez a kaputelefon nem csak tökéletesen lát, hanem kristály tisztán hall is. A zajszűrős mikrofonjainak köszönhetően úgy rögzíti, vagy adja át Önnek az ajtó előtt állók üzenetét, mintha az illető szemtől szemben állna Önnel. Ha éppen nem tartózkodik otthon, akkor a látogató videóüzenetet tud hagyni a kaputelefon segítségével, amit a Fibaro intercom applikáció segítségével akkor, és ott hallgatja vissza ahol csak akarja.

Ez az okos eszköz akkor is szuper társ, ha vakációra megy, de mégis ellenőrizné szeretné, hogy mi történik a kapuja vagy ajtaja előtt, vagy éppen ki kopogtat rajta. Ez a kaputelefon arra is képes, hogy gyanús tevékenység esetén rögzíti a kamerái előtt zajló tevékenységet, és azonnal értesíti róla a tulajdonost. Ezáltal egy extra biztonsági pajzsot képez bejáratai és kapu előtt, amivel megvédheti otthona biztonságát.

Egy másik korszerű funkciója azt is lehetővé teszi, hogy még a sötétben is jól látszódjanak a felvételen az arcok, így éjjel is bármikor tudni fogja, ki áll az ajtaja előtt.

Több lehetőség az ajtónyitásra

A Fibaro intercom kaputelefon által kezelt ajtókat 4 k különféle módon nyithatja ki:

 1. PIN beütésével
 2. Hangvezérléssel
 3. Az applikáció használatával
 4. Bluetooth érzékeléssel, amikor telefonjával közel van a bejárathoz

Ez a négy megoldás sokkal egyszerűbbé teszi az otthonába való bejutást, így amikor tele van a keze bevásárlószatyrokkal, akkor sem kell azokat lepakolnia a földre, hogy előbányássza a kulcsokat. Valamint ezek a variálható ajtónyitási lehetőségek arra is tökéletesek, hogy elűzzék az átlagfelhasználók félelmeit a hasonló hangvezérelt eszközökkel kapcsolatban. Sokan ugyanis tartanak attól, hogy egy esetleges baleset, műtét, vagy megfázás miatt megváltozik a hangjuk, és az intelligens ajtóőr nem fogja őket felismerni. Ezzel az eszközzel viszont elfeledkezhetünk ezekről a félelmekről.

Több felhasználó, vagy elfelejtett kulcs csomó? Nem probléma!

fibaro intercom kaputelefonHa több lakónak, vagy vendégnek, esetleg a takarítónak is szabad bejárást szeretni biztosítani a lakásba, a Fibaro Intercom kaputelefon azt is lehetővé teszi, hogy minden felhasználónak saját, egyedi PIN kódja legyen. Sőt, azt is megadhatjuk, hogy ezekkel a kódokkal a nap melyik órájában léphet be vele az illető.

Ha esetleg gyermeke, vagy partnere otthon felejtette a saját kulcsát és Ön nem tartózkodik otthon, akkor sincsen probléma, mert a telefonján, az applikáción keresztül bármikor kinyithatja nekik a bejárati ajtót.

Kültéri, és beltéri használatra egyaránt alkalmas

Nem csak bejárati ajtaját irányíthatja ezzel a készülékkel, hanem lakásán belül bármelyik másik ajtót is. De a  180°-os látószögnek, és a HDR felvételeknek köszönhetően akár megfigyelő egységként is használhatja ezt az eszközt, hiszen az applikáción keresztül bármikor élőben Ön is követheti, ami a kamera előtt történik.

Praktikus, és strapabíró jellegének köszönhetően a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenáll. Ezáltal nem kell a fagy, hó, vihar, vagy tűző napsütés miatt aggódnia, mert ez a készülék ennek mind ellenáll.

Ha szeretne megismerkedni más Fibaro termékekkel is, akkor ajánljuk figyelmébe a Motion Sensor mozgásérzékelőt.