Rengeteg okos otthonnal foglalkozó céget találhat online, miközben éppen új eszköz beszerzése miatt böngészi a Google-t. Most megmutatjuk, hogy miért érdemes az io-tec Advisory Kft.-t választania, bármelyik más szolgáltatóval szemben. Tartson velünk!

Az IoT-vel, azaz Internet of Things-el (magyarul a Dolgok Internete) foglalkozó vállalatok száma gombamód növekszik, mert egyre többen realizálják ebben a technológiában rejlő potenciált. Ám nem mindegyik cég képes magas minőségű termékeket árusítani, vagy olyan feltételeket biztosítani vevőinek, vagy partnereinek, amiért érdemes lenne velük dolgozni. Ezért az io-tec úgy alakította ki üzlet politikáját, hogy minden esetben az ügyfelek érdekeit tartsa szem előtt, és ezt az értékrendet szeretnénk bemutatni ebben a cikkünkben.

Miért válassza az io-tec Advisory-t más cégek helyett?

A következőkben ezekről az érvekről olvashat részletesen:

  1. Dolgozók által letesztelt termékek árusítása
  2. 14 napos pénzvisszafizetés
  3. 1+1 év garancia
  4. Nem csak webshop, de magas minőségű kivitelezés is
  5. Változatos termékkészlet
  6. Tartósan alacsony árak
  7. Gyors kiszolgálás, saját árukészlet

Vágjunk is bele!

1. Kizárólag io-tec dolgozók által letesztelt termékek árusítása

tesztelésCégünk kiemelt figyelmet fordít a terméktesztelésre. Számunkra fontos, hogy csak magas minőségű termékeket értékesítsünk, amiket a saját szakembereink kipróbáltak, és bátran ajánlják azokat kivitelező partnereinknek, és vásárlóinknak.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a webshopban megtalálható termékek minőségét is ellenőrizzük, és csak azokat a termékeket hagyjuk a palettánkon, melyek valóban megfelelnek az elvárásoknak.

2. 14 napos pénzvisszafizetés

Ha nálunk vásárolja a terméket, és valamiért nem működik megfelelően, vagy bármi probléma lép fel a szállítás során, kérheti a készülék cseréjét, vagy a kifizetett összeg  teljes kompenzálását. Ezzel is arra törekszünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

3. 1+1 év garancia

A legtöbb cég csupán 1 év garanciát vállal az általuk értékesített termékekre, de mi ezt megduplázzuk, ha okos otthon rendszerét az általunk ajánlott szakemberrel ellenőrizteti, és engedélyezteti. Ezzel is biztosra megyünk, hogy az Ön otthonába beszerelt rendszer, még akkor is ha Ön rakta össze, teljes mértékben elláthassa szerepét, és még évek múltán is szolgálhassa a lakók elvárásait. Mindenképpen ajánljuk, hogy használja ki ezt a lehetőséget, mert egy elektronikai eszköznél, de leginkább egy olyan készüléknél, ami otthona automatizációjáért felel rengeteget számít az az extra 1 év.

4. Nem csak webshop, de magas minőségű kivitelezés isio-tec hitelesítő

Az io-tec egyik legnagyobb előnyének számít, hogy nem csak értékesítünk, de igény szerint a megvásárolt eszközöket, csomagokat, vagy komplett rendszereket be is szereljük otthonába. Ezt a szolgáltatásunkat igénybe véve biztosra mehet, hogy otthonának robotizációja, és a komplex folyamatok kialakítása profi kézben van, és nem Önnek, vagy más családtagjának kell bíbelődnie az összeszereléssel, és a programozással.

Ahogy azt az előző pontban is olvashatja, extra 1 év garanciát biztosítunk akkor, ha a kiépített rendszerét a mi szakembereinkkel validáltatja, és hitelesíti. Ez még egy ok amellett, hogy a kivitelezés szolgáltatásunk mellett tegye le a voksát.

5. Változatos termékkészlet

Igyekszünk folyamatosan bővíteni termékkészletünket, és tesztelni egyre több gyártó különféle termékét, hogy vásárlóinkat elárasszuk választási lehetőségekkel.  Jelenleg webshopunkban több, mint 400 termék található, de ezt a számot is folyamatosan bővíteni szeretnénk prémium minőségű márkákkal, és készülékekkel.

Kínálatunkban megtalálhatja a BlueTooth-os, Wi-Fi-s, ZigBee-s, vagy Z-wave-es termékeket is, így garantáltan talál olyan kiegészítőt már meglévő okos otthon rendszerébe, amilyenre éppen szüksége van.

6. Tartósan alacsony árak

Nekünk is elegünk van már abból, hogy sok cég túlárazza a termékeket, és a szolgáltatásokat. Ezért mi arra törekszünk, hogy megfizethető áron értékesítsük a készülékeket. Még törzsvásárlói kedvezményt is nyújtunk visszatérő vásárlóinknak, és még nagyobb kedvezményeket viszonteladóinknak, ezzel segítve az ő munkásságukat is. Keressen rá bátran termékeinkre online, biztosak vagyunk benne, hogy a termékeink ára a piaci átlag alatt van, és ezt ezentúl is így fogjuk tartani.

7. Gyors kiszolgálás, saját árukészlet

A listában az utolsó, de mégis talán az egyik legnagyobb érv az io-tec mellett az, hogy saját árukészlettel rendelkezünk, így rendeléseit szimplán leemeljük a polcról, és feladjuk Önnek postán. Így nem kell heteket, vagy hónapokat várnia, hogy külföldről megérkezzen a más cégtől rendelt áru, vagy az eBbay-ról rendelt termék – amit egyébként egyáltalán nem ajánlunk.

Ez az érv nem csak a vevők számára fontos, hanem viszonteladóink, és hivatalos kivitelezőink számára is. A több millió forint értékű árukészletünk előnye az, hogy ha egy partnerünknek szüksége van egy eszközhöz a projekthez, akkor bátran fordulhat hozzánk, és már aznap az eszközzel távozhat tőlünk.

Bármi kérdése merülne fel cégünkkel, vagy termékeinkkel kapcsolatosan, keressen minket emailen, vagy telefonon!