Otthonod melegítése gyerekjátékká válik a Danfoss Link termékcsaláddal és kezdőcsomaggal. Ezek a termékek segítenek abban, hogy otthonod kényelmes legyen minden családtag számára, miközben csökkented a fűtés költségeket. Tudni szeretnéd, hogyan működik a Danfoss link termékcsalád, és hogyan vezérelheted őket egyszerűen? Olvass tovább!

Hogyan működik a Danfoss Home Link?

Az otthonodba felszerelt Danfoss Link szelepekkel és termosztátokkal egyszerűen kezelhetővé válnak a radiátorok és az elektromos padlófűtés. Ezzel a megoldással a ház fűtése zónákra is osztható, így elfeledkezhetsz a régimódi, az egész házat érintő fűtés vezérlésről. A flexibilis fűtés-irányítás lehetővé teszi, hogy akár minden egyes szoba hőmérsékletét egyenként állítsd be, így a kevesebbet használt helységekben alacsonyabb hőfok választható a költségek csökkentése érdekében. Az intuitív és a magától értetődő kontrollpaneleken pár gombnyomással magasabbra állítható a hőfok a hálószobában, és alacsonyabbra, ha senki sem tartózkodik a lakásban.

A Danfoss Link Applikációval akár távoli vezérlésre is van lehetőséged, így ha családoddal nyaralni utazol sem kell aggódnod a belső hőmérséklet miatt. Az Applikációt a letöltés után a Danfoss központi vezérlőhöz kell csatlakoztatni, és máris képes leszel mobiltelefonodról vagy tabletedről irányítani otthonod fűtésrendszeredet.

De ez a megoldás nem csak akkor jön jól, ha 1-2 hétig távol vagy otthonodtól, hanem akkor is, ha csak a mindennapi rutinra gondolunk. Ennek az okos rendszernek a segítségével beindíthatod a fűtésedet mielőtt hazaindulsz a munkából, vagy akár automatizálhatod is a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően az alacsonyabb hőfokra kapcsol, amikor reggel mindenki elhagyja a házat, és hazaérkezés előtt 1 órával ismét elkezdi szobáidat melegíteni, hogy komfortosan érezd magad hazaérkezés után.

Ezen kívül az applikációval teljes képet kapsz fűtés rendszeredről, és bárhol, bármikor ellenőrizheted annak működését.

Danfoss Link kezdőcsomag

A kezdőcsomag segítségével egy olyan alapvető fűtésvezérlése hozhatsz létre egyik helyiségében, amivel kiválóan letesztelheted, hogy ez a megoldás megfelel-e elvárásaidnak. További kiegészítők vásárlásával ezt a rendszert akár egész otthonodra kiterjesztheted.

A csomag tartalma:

  • 1 x Danfoss Link CC Wifi NSU
  • 1 x Hálózati adapter csatlakozóaljzattal
  • 3 x Danfoss Living Connect RA, termosztatikus vezeték nélküli fej
  • 3 x adapter M30 × 1,5
  • 3 x adapter RTD
  • 3 x RA adapter

Amit a csomag nem tartalmaz: elemek a vezérlőkhöz, és a DANFOSS LINK ™ CC központi egység.

Kérdés esetén bátran fordulj kollégáinkhoz, vagy írj nekünk üzenetet, ha további információra van szükséged. Teljes okos otthon, vagy fűtés automatizálásban is állunk szolgálatodra, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Megrendelem a terméket!